Bezplatná linka: 800 444 488 |  Recepce: 476 453 225 |  Dispečink: 476 453 240 

Technické služby města Mostu a.s.

TS (Velebudice): 15.3 °C | Aquadrom (Topolová): 14.3 °C | Hřbitov: 15.9 °C

O webu

Tyto webové stránky informují občany o důležitých údržbách a provozních informace týkající se například čistoty města, údržby zeleně, údržby komunikací, odpadového hospodářství a zimní údržby.


Zásady ochrany osobních údajů

V tomto dokumentu naleznete informace o tom, jaké osobní údaje zpracováváme zejména o našich zákaznících a uživatelích našeho webu, zda údaje zpracováváme na základě souhlasu nebo na základě jiného právního důvodu, k jakým účelům je používáme, komu je můžeme předávat a jaká máte v souvislosti se zpracováním vašich osobních údajů práva.


Jaké údaje zpracováváme

Zpracováváme následující osobní údaje:

  • Hlášení závad: jméno, příjmení a e-mailovou adresu nebo telefon
  • Objednávka: jméno, příjmení, e-mail, fakturační adresu, případně název firmy, IČO a DIČ.
  • 800 linka: jméno, příjmení, telefon

Důvod a účel zpracovávání údajů

  • Hlášení závad: na základě oprávněného zájmu, abychom mohli vyřídit a zodpovědět Vámi nahlášenou závadu.
  • Objednávka: na základě plnění smlouvy a zákonné povinnosti, abychom mohli správně vyřídit vaši objednávku a mohli řádně vystavit a archivovat daňové doklady.
  • 800 linka: na základě oprávněného zájmu, abychom mohli vyřídit a zodpovědět Vámi nahlášenou závadu.

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Hlášení závad: maximálně po dobu 1 roku.
  • Objednávka: po dobu stanovenou zákonem.
  • 800 linka: maximálně po dobu 1 roku.

Kdo osobní údaje zpracovává

Zpracovatelem těchto údajů jsou:

  • Technické služby města Mostu a.s. (IČO: 64052265, Dělnická 164, 43401 Most - Velebudice), které provozují tento web.
  • Magistrát města Mostu (IČO: 00266094, Radniční 1/2, 43401 Most 1), který kontroluje řešení hlášených závad.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek se zaznamenává vaše IP adresa, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.


Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracovávám v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás na ou@tsmost.cz.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.


Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 20.5.2018.



Prohlášení o použití cookies

Tyto webové stránky ukládají v souladu se zákony na vaše zařízení soubory, obecně nazývané cookies.

Co jsou cookies ?

Cookies jsou malé datové soubory, díky kterým si navštívené webové stránky stránky pamatují vaše úkony a nastavení, které jste na nich provedli, takže tyto údaje nemusíte zadávat opakovaně. Cookies nepředstavují nebezpečí, mají však význam pro ochranu soukromí. Cookies nelze použít pro zjištění totožnosti návštěvníků stránek ani ke zneužití přihlašovacích údajů.

Jaké cookies používáme ?

Používáme cookies například pro vyplňování formulářů, pro zachování vašich preferencí při prohlížení těchto webových stránek. Dále používáme cookies třetích stran (např. Google Analytics pro analýzu návštěvnosti, Goole Maps). Tyto cookies jsou řízeny třetími stranami a nemáme přístup ke čtení nebo zápisu těchto dat.

Souhlas s ukládáním cookies

Většina prohlížečů cookies automaticky akceptuje, pokud není prohlížeč nastaven jinak. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies. Použití cookies můžete omezit nebo zablokovat v nastavení svého webového prohlížeče.