Bezplatná linka: 800 444 488 |  Recepce: 476 453 225 |  Dispečink: 476 453 240 

Technické služby města Mostu a.s.

TS (Velebudice): 12.1 °C | Aquadrom (Topolová): 12.7 °C | Hřbitov: 13.4 °C

Zásady ochrany osobních údajů

V tomto dokumentu naleznete informace o tom, jaké osobní údaje zpracováváme zejména o našich zákaznících a uživatelích našeho webu, zda údaje zpracováváme na základě souhlasu nebo na základě jiného právního důvodu, k jakým účelům je používáme, komu je můžeme předávat a jaká máte v souvislosti se zpracováním vašich osobních údajů práva.


Jaké údaje zpracováváme

Zpracováváme následující osobní údaje:

  • Hlášení závad: jméno, příjmení a e-mailovou adresu nebo telefon
  • Objednávka: jméno, příjmení, e-mail, fakturační adresu, případně název firmy, IČO a DIČ.
  • 800 linka: jméno, příjmení, telefon

Důvod a účel zpracovávání údajů

  • Hlášení závad: na základě oprávněného zájmu, abychom mohli vyřídit a zodpovědět Vámi nahlášenou závadu.
  • Objednávka: na základě plnění smlouvy a zákonné povinnosti, abychom mohli správně vyřídit vaši objednávku a mohli řádně vystavit a archivovat daňové doklady.
  • 800 linka: na základě oprávněného zájmu, abychom mohli vyřídit a zodpovědět Vámi nahlášenou závadu.

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Hlášení závad: maximálně po dobu 1 roku.
  • Objednávka: po dobu stanovenou zákonem.
  • 800 linka: maximálně po dobu 1 roku.

Kdo osobní údaje zpracovává

Zpracovatelem těchto údajů jsou:

  • Technické služby města Mostu a.s. (IČO: 64052265, Dělnická 164, 43401 Most - Velebudice), které provozují tento web.
  • Magistrát města Mostu (IČO: 00266094, Radniční 1/2, 43401 Most 1), který kontroluje řešení hlášených závad.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek se zaznamenává vaše IP adresa, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.


Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracovávám v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás na ou@tsmost.cz.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.


Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 20.5.2018.